Op je werk is het meteen druk, druk, druk, en na twee dagen lijkt je vakantie alweer maanden geleden. Alles wat tijdens je afwezigheid is blijven liggen, moet nu echt met spoed af. Ondertussen lijkt er geen einde te komen aan de lijst met e-mails die je nog moet beantwoorden. Ga er maar aan staan.
Juist nu wil je rust aan het thuisfront. Veel tijd om lang en uitgebreid te koken heb je niet. Thuisbezorgd dan maar? Of maak je toch liever zelf een verse maaltijd klaar?
Voor al diegenen die voor vers en zelfgemaakt kiezen, stelde ik een speciaal weekmenu samen met alleen maar SNELLE gerechten. Zeven dagen lang koken tegen de klok.
Maar dan wel met heel lekkere én gezonde resultaten!
Nieuwsgierig? Lees dan vooral SNEL (ja, dat is hét woord van de dag vandaag) door! Klik op de rode linkjes voor alle recepten en ga aan de slag.
Voor SNEL genieten!
Maandag
Gegrild knoflookbrood
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Makkelijke bami met veel verse groenten
Vrijdag
Zaterdag
Quesedillas met Mexicaans gehakt en verse tomatensalsa
Zondag
Franse salade van gerookte zalm, maïs en tomaten met een sherryvinaigrette
Kalkoenreepjes in een romige wittewijnsaus
Rijst of pasta naar keuze
Feestelijke groentemelange van haricots verts, artisjokkenharten en erwtjes
Dronken aardbeien-appelsalade: met bosaardbeitjeslikeur
Geen opmerkingen:
Een reactie posten