donderdag 30 november 2017

Amuse van romige zalmsalade met geroosterde hazelnoot

Geen echt recept deze keer, maar alleen even kort een serveersuggestie voor de romige zalmsalade van de vorige week. 


Verdeel de zalmsalade over kleine glaasjes. Garneer de amuses met wat krokante blaadjes little gem en een geroosterde hazelnoot.


Ziet dat er niet aanlokkelijk uit?

Dit gerechtje doet het ook erg goed op een elegante kerstborrel of bij een high tea. Maken dus!


Recept Amuse van romige zalmsalade met geroosterde hazelnoot



2 opmerkingen:

Annah zei

Deze zalige zalmsalade als amuse geserveerd bij een dinertje voor vrienden.
Was echt zaaallig. Ik had het gerechtje afgewerkt met een takje verse dille.
Groetjes Lidwien

Culinaire Bagage zei

Dat klinkt lekker: met een takje dille. Ga ik volgende keer ook doen! Groetjes, Machteld