Nu, een half jaar na die moeilijke beslissing, krijg ik echter nog steeds berichtjes van trouwe volgers die hun menu's missen. Mijn doel is om met Culinaire Bagage meer en meer in het ontstane gat te springen; natuurlijk naast mijn 'gewone' blogs. Je zag dat de afgelopen maanden al een beetje gebeuren. En ik beloof je nog meer complete menu's de komende tijd!
maandag 1 oktober 2018
Gezellig herfstmenu met een Limburgs tintje
Misschien weten jullie het nog: tot voor kort beheerde ik twee websites. Naast Culinaire Bagage was daar ook nog Menu op Maat, een site met een paar honderd complete menu's met alle bijbehorende recepten. Menu op Maat is niet meer, helaas. Twee sites is wel erg veel werk.
Nu, een half jaar na die moeilijke beslissing, krijg ik echter nog steeds berichtjes van trouwe volgers die hun menu's missen. Mijn doel is om met Culinaire Bagage meer en meer in het ontstane gat te springen; natuurlijk naast mijn 'gewone' blogs. Je zag dat de afgelopen maanden al een beetje gebeuren. En ik beloof je nog meer complete menu's de komende tijd!
Nu, een half jaar na die moeilijke beslissing, krijg ik echter nog steeds berichtjes van trouwe volgers die hun menu's missen. Mijn doel is om met Culinaire Bagage meer en meer in het ontstane gat te springen; natuurlijk naast mijn 'gewone' blogs. Je zag dat de afgelopen maanden al een beetje gebeuren. En ik beloof je nog meer complete menu's de komende tijd!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten