Vraagje: wat hebben de volgende gerechten met elkaar gemeen?
- Bladerdeegflapjes gevuld met gekruid gehakt en tomaten
- Italiaanse kalfsgehaktballetjes met zongedroogde tomaat
- Slawraps met mediterrane varkenshaasreepjes
- Toastjes met gedroogde ham en een frisse artisjokkencrème
- Salade van Hollandse garnalen, avocado en tomaat
- Kruidige couscoussalade met gemarineerde kipblokjes en groene paprika
- Mini-kipschnitzels met tapenade met pijnboompitten
- Salade van cherrytomaatjes, artisjokkenharten, zwarte olijven en verse kruiden
- Chocolade-desserttaart met rood fruit en room
Het antwoord is simpel: als je ze allemaal tegelijk op tafel zet, vormen ze samen een feestelijk én verrukkelijk mediterraan shared dining-menu! Zo gezellig; ideaal voor de paasdagen. Dus nodig die vrienden en familie maar vast uit!
Hoe de gerechtjes er uitzien? Bekijk de foto's hieronder maar. Loopt het water je al in de mond? Achter de gerechtnamen hierboven zitten linkjes naar de recepten!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten