donderdag 18 juli 2019

3 minute BBQ sauce: spicy and smoky!

Nieuw: er is een BBQ-saus die niet alleen verrukkelijk is - spicy en smoky - maar ook nog eens snel klaar! Ik overdrijf niet: mijn barbecuesaus maak je in slechts 3 minuten!


Zo hou je extra veel tijd over om ervan te genieten!

Niet overtuigd? Dan daag ik je uit: neem meteen de proef op de som!

Staan alle benodigdheden klaar? Dan ga ik nu aftellen: 3... 2... 1... go!

Is het je gelukt binnen 3 minuten? Ik weet het zeker!

En hoe smaakt je saus? Fit for a BBQ King, toch?

Recept 3 minute BBQ sauce: spicy and smoky



3 minute BBQ sauce: spicy and smoky


Ingrediënten:

  • 400 ml ketchup
  • 1 teentje knoflook uit de pers
  • 2 theelepels grove mosterd (ik gebruikte Limburgse mosterd
  • 2 theelepels mierikswortel
  • 2 eetlepels ketjap manis
  • 3 theelepels poedersuiker
  • 1 theelepel pimentón (Spaans gerookt paprikapoeder)
  • versgemalen zwarte peper

Bereiding:

  1. Vermeng alle ingrediënten en... klaar!

Tips:

  1. Natuurlijk serveer je deze barbecuesaus bij de BBQ. Maar ook bij andere maaltijden is hij een aanrader. Ik serveer hem vaak bij mijn Argentijnse tosti's, bij frietjes - uit de frituurpan of uit de oven - of als dipsaus bij grote garnalen! 
  2. Ga je vleesfonduen, steengrillen of gourmetten? Ook dan mag er een schaaltje spicy and smoky barbecuesaus op tafel!

Krokante en lichtpikante Argentijnse tosti's


De lekkerste verse friet!


Verse ovenfriet: niet vet!

Geen opmerkingen: