woensdag 10 mei 2017

Wraps met merguezworstjes, aïoli en kruidensla

Niet veel tijd om te koken? Deze overheerlijke wraps staan in no time op tafel!


Je maakt ze door kort verwarmde wraps in te smeren met een likje goede aïoli en ze daarna rijkelijk te vullen met gegrilde Marokkaanse merguezworstjes en crunchy kruidensla. En dan: smullen!


Recept Wraps met merguezworstjes, aïoli en kruidensla


Wraps met merguezworstjes, aïoli en kruidensla


Ingrediënten voor 6 wraps:

Bereiding:

  1. Verhit de grillpan (of de BBQ als je meer tijd hebt!) tot zeer heet.
  2. Gril de merguezworstjes in een dikke vijf minuten krokant en gaar.
  3. Maak ondertussen de kruidensla.
  4. Verwarm de wraps in de magnetron.
  5. Snijd de worstjes diagonaal in plakjes.
  6. Besmeer de wraps dun met een beetje aïoli. Vul ze met de worstjes en een royale portie kruidensla. Serveer meteen.

Variatietips:

  1. Deze wraps zijn niet alleen lekker met merguezworstjes. Ook andere worstjes zijn erg lekker. Kun je bij jou in de buurt de beroemde worstjes van Brandt & Levie krijgen? Koop dan eens verschillende soorten tegelijkertijd en maak je eigen worst-wrap-proeverij! 
  2. Wil je liever iets anders dan worst? De gegrilde kipreepjes waar ik vorige week over schreef smaken ook voortreffelijk in deze wraps!

Krokant gegrilde kipfiletreepjes met citroen en tijm


Crunchy kruidensla met platte peterselie en bieslook



Geen opmerkingen: