Misschien weten jullie het nog: tot voor kort beheerde ik twee websites. Naast Culinaire Bagage was daar ook nog Menu op Maat, een site met een paar honderd complete menu's met alle bijbehorende recepten. Menu op Maat is niet meer, helaas. Twee sites is wel erg veel werk.
Nu, een half jaar na die moeilijke beslissing, krijg ik echter nog steeds berichtjes van trouwe volgers die hun menu's missen. Mijn doel is om met Culinaire Bagage meer en meer in het ontstane gat te springen; natuurlijk naast mijn 'gewone' blogs. Je zag dat de afgelopen maanden al een beetje gebeuren. En ik beloof je nog meer complete menu's de komende tijd!
Verder heb ik nog een nieuwtje: vanaf vandaag vind je alle Culinaire-Bagage-menu's onder het kopje 'Menu's' in de menubalk bovenaan mijn blog. Handig toch?!
En ik voeg er meteen een kersvers menu aan toe. Lijkt je dit niet lekker: een gezellig herfstmenu met een Limburgs tintje? Volg alle rode linkjes hieronder voor de recepten. Eet smakelijk!
Amuse:
Limburgse mini-aardappelkoekjes, riefkeukskes, met gerookte zalm en mierikswortelroom
Voorgerecht:
Romige Limburgse mosterdsoep met krokante spekjes en knapperige prei
Hoofdgerecht:
Gehaktballetjes in een kruidige saus van oud bruin bier en Maestrichter stroop
Dessert:
Geen opmerkingen:
Een reactie posten