Niet veel tijd om te koken? Deze overheerlijke wraps staan in no time op tafel!
Je maakt ze door kort verwarmde wraps in te smeren met een likje goede aïoli en ze daarna rijkelijk te vullen met gegrilde Marokkaanse merguezworstjes en crunchy kruidensla. En dan: smullen!
Wraps met merguezworstjes, aïoli en kruidensla
Ingrediënten voor 6 wraps:
6 grote wraps
600 gram merguezworstjes
enkele eetlepels aïoli (kant-en-klaar of zelfgemaakt; voeg knoflook naar smaak toe aan het basis-mayonaiserecept uit mijn eerdere blog)
Verhit de grillpan (of de BBQ als je meer tijd hebt!) tot zeer heet.
Gril de merguezworstjes in een dikke vijf minuten krokant en gaar.
Maak ondertussen de kruidensla.
Verwarm de wraps in de magnetron.
Snijd de worstjes diagonaal in plakjes.
Besmeer de wraps dun met een beetje aïoli. Vul ze met de worstjes en een royale portie kruidensla. Serveer meteen.
Variatietips:
Deze wraps zijn niet alleen lekker met merguezworstjes. Ook andere worstjes zijn erg lekker. Kun je bij jou in de buurt de beroemde worstjes van Brandt & Levie krijgen? Koop dan eens verschillende soorten tegelijkertijd en maak je eigen worst-wrap-proeverij!
Wil je liever iets anders dan worst? De gegrilde kipreepjes waar ik vorige week over schreef smaken ook voortreffelijk in deze wraps!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten