tag:blogger.com,1999:blog-2599807273598224442.post7794489268054289734..comments2024-03-26T18:27:06.241+01:00Comments on Culinaire Bagage: Kersenclafoutis met geroosterde amandeltjes: snoepen als een god in Frankrijk!Culinaire Bagagehttp://www.blogger.com/profile/15034812355860717808noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2599807273598224442.post-49609867840359292232021-07-12T19:21:32.933+02:002021-07-12T19:21:32.933+02:00Het resultaat is het lekkerste als je de kersen he...Het resultaat is het lekkerste als je de kersen helemaal niet ontpit. Dan blijven de kersen het sappigst. Culinaire Bagagehttps://www.blogger.com/profile/15034812355860717808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2599807273598224442.post-69553289959059410202021-07-12T16:44:17.957+02:002021-07-12T16:44:17.957+02:00Wanneer moet ik de kersen dan wel ont pitten?Wanneer moet ik de kersen dan wel ont pitten?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16581277733439542624noreply@blogger.com