tag:blogger.com,1999:blog-2599807273598224442.post6604649924515098190..comments2024-03-26T18:27:06.241+01:00Comments on Culinaire Bagage: Zoervleis, Limburgs stoofvlees met ontbijtkoekCulinaire Bagagehttp://www.blogger.com/profile/15034812355860717808noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2599807273598224442.post-90527514086902569482023-10-11T14:12:14.856+02:002023-10-11T14:12:14.856+02:00Lek vinger lek doum: heerlijk! Goede tip!Lek vinger lek doum: heerlijk! Goede tip!Culinaire Bagagehttps://www.blogger.com/profile/15034812355860717808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2599807273598224442.post-42235500361615520852023-10-10T21:45:07.048+02:002023-10-10T21:45:07.048+02:00Speciaal voor dit gerecht bestel ik paardenvlees b...Speciaal voor dit gerecht bestel ik paardenvlees bij Free Nature, omdat wij het met paardenvlees het lekkerst vinden. Het vlees komt van paarden uit natuurgebieden. <br />Na een half uur sudderen zet ik de braadpan in mijn cookingbag. Een stoffen 'hooikist'. Daar laat ik het een aantal uren in staan, waardoor het langzaam gaart. Voor het eten 10 minuten doorkoken en klaar. De tweede dag is het nog lekkerder!JacquelineSlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2599807273598224442.post-32712300541064507262022-11-24T15:44:58.145+01:002022-11-24T15:44:58.145+01:00Wildfond erbij kan, maar is absoluut niet noodzake...Wildfond erbij kan, maar is absoluut niet noodzakelijk. Ook zonder wordt dit gerecht erg lekker! Veel plezier met het recept!Culinaire Bagagehttps://www.blogger.com/profile/15034812355860717808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2599807273598224442.post-1534933186324843812022-11-24T13:54:13.800+01:002022-11-24T13:54:13.800+01:00Wildfond extra bij het sudderen?Wildfond extra bij het sudderen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2599807273598224442.post-73856189776351784802022-03-15T19:39:07.934+01:002022-03-15T19:39:07.934+01:00Top!Top!Culinaire Bagagehttps://www.blogger.com/profile/15034812355860717808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2599807273598224442.post-53300430133599828432022-03-14T08:49:41.698+01:002022-03-14T08:49:41.698+01:00Ik doe er ook nog wildfond bij dan wordt de sauas ...Ik doe er ook nog wildfond bij dan wordt de sauas nog voller van smaakAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00733201357330013804noreply@blogger.com