tag:blogger.com,1999:blog-2599807273598224442.post7564452881221393795..comments2024-03-26T18:27:06.241+01:00Comments on Culinaire Bagage: Romige soep van geroosterde tomaten en puntpaprika’sCulinaire Bagagehttp://www.blogger.com/profile/15034812355860717808noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2599807273598224442.post-72522809069727630142018-03-11T12:33:15.791+01:002018-03-11T12:33:15.791+01:00Leuk dat jullie zo veel plezier hebben van mijn re...Leuk dat jullie zo veel plezier hebben van mijn recepten! <br />Piment d'espelette is inderdaad geweldig. Ik gebruik het regelmatig om een beetje pit te geven aan een rub of een sausje op basis van mayonaise! Genieten!Culinaire Bagagehttps://www.blogger.com/profile/15034812355860717808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2599807273598224442.post-17857764206807421682018-03-10T17:53:05.738+01:002018-03-10T17:53:05.738+01:00Geniet enorm van al je recepten! Manlief komt uit ...Geniet enorm van al je recepten! Manlief komt uit Maastricht, dus jouw zuid Limburgse recepten vallen bijzonder in de smaak :-)<br />Las je artikel over paprikapoeder, en toen moest ik denken aan mijn recente ontdekking om een gerecht wat meer pit te geven, piment d’espelette. Ken je dat? <br />Sylvianoreply@blogger.com